Καλώς Ήλθατε στο ‘Junior Einsteins’ Preschool

Καλώς ήλθατε στην προσχολική μας κοινότητα. Μία κοινότητα που αγκαλιάζει την πολιτιστική διαφορετικότητα, όπου οι μαθητές συμμετέχουν ενεργά στη μάθηση, όπου η χρήση της τεχνολογίας ενισχύει την εκπαιδευτική διαδικασία & όπου ενθαρρύνεται το δημιουργικό παιχνίδι.

Εδώ, στo κέντρο προσχολικής αγωγής “Junior Einsteins”, πιστεύουμε ότι η πρώιμη παιδική ηλικία θα πρέπει να είναι περίοδος διασκέδασης, εξερευνήσεων και ανακαλύψεων. Σε αυτή την ευαίσθητη ηλικία, τα παιδιά θα πρέπει να ενθαρρύνονται, να μαθαίνουν με στοργή & να λαμβάνουν τα ερεθίσματα & τις μαθησιακές εμπειρίες, ώστε να αποκτήσουν τα απαραίτητα εργαλεία για να γίνουν υπεύθυνα και ολοκληρωμένα άτομα. Γι’ αυτό έχουμε διαμορφώσει ένα ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον, που παρέχει τις ευκαιρίες στα παιδιά να νιώσουν ευχάριστα, να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν ανεξαρτησία.

Το κέντρο προσχολικής αγωγής “Junior Einsteins” δέχεται μαθητές προσχολικής ηλικίας από 2 ετών μέχρι 6. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα βασίζεται στην αμερικανική φιλοσοφία και στα πρότυπα εκπαίδευσης για την προσχολική ηλικία (Early Childhood Education) και γι΄ αυτό, επίσημη γλώσσα του προγράμματος είναι η Αγγλική.

Ανυπομονούμε να καθοδηγήσουμε και να μοιραστούμε μαζί σας, το μαθησιακό ταξίδι του παιδιού σας και να δεχτούμε με χαρά τη δική σας συμμετοχή και συνεισφορά στη σχολική μας κοινότητα.

Children want the same thing we want. To laugh, to be challenged, to be entertained, and delighted.

-- Dr. Seuss
Γιατί να επιλέξετε το Junior Einsteins

Σκοπός μας είναι να αφυπνίσουμε την έμφυτη περιέργεια του παιδικού μυαλού και να τη μετουσιώσουμε σε κριτική σκέψη.
Θεωρούμε ότι τα παιδιά μαθαίνουν εύκολα για τον εαυτό τους και το περιβάλλον τους μέσω της παρατήρησης και της μίμησης των ενηλίκων γύρω τους. Έτσι, ενθαρρύνουμε τα παιδιά να ικανοποιήσουν την έμφυτη περιέργεια τους και τους παρέχουμε τις αρχές της δια βίου μάθησης και εξερεύνησης.

Junior Einsteins Preschool - Χαλάνδρι

Εχουμε λάβει το βραβείο Αετοί της Εκπαίδευσης
με διάκριση 9 από 10.
Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε. Είναι τιμή μας.

Ταξιδέψτε στις Εγκαταστάσεις μας! (Virtual Tour)

SUMMER CAMP

Λειτουργεί από μέσα Ιουνίου μέχρι περίπου τα τέλη Ιουλίου, από 8 π.μ. έως 2 μ.μ., για παιδιά ηλικίας 2.5 με 8 ετών.

Περισσότερα

ΓΩΝΙΕΣ ΜΑΘΗΣΗΣ

Οι τάξεις είναι διαχωρισμένες σε προσεκτικά επιλεγμένες και κατάλληλα διαμορφωμένες γωνίες μάθησης, τις οποίες τα παιδιά επισκέπτονται σε καθημερινή βάση. Είναι γεμάτες με φωτεινά χρώματα και κατάλληλα υλικά για τα παιδιά, ώστε να εξερευνούν, να επεξεργάζονται, να χώνονται μέσα, να μοιράζονται και να παίζουν.

Περισσότερα

ΔΕΙΧΝΩ ΚΑΙ ΔΙΗΓΟΥΜΑΙ

Η δραστηριότητα αυτή επιτρέπει στα παιδιά να χρησιμοποιήσουν την περιγραφική γλώσσα, να βελτιώσουν τον τρόπο ομιλίας τους, να ασκηθούν σε δεξιότητες ακρόασης και επικοινωνίας, καθώς επίσης να οργανώσουν καλύτερα τον προφορικό τους λόγο.

Περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Στην ομαδική συγκέντρωση εισάγουμε νέες έννοιες και αναπτύσσουμε τη γλώσσα και το λεξιλόγιο. Τα παιδιά ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν σε συζητήσεις & να μοιράζονται σκέψεις και ιδέες με τους συμμαθητές τους.

Περισσότερα

Gallery